Elken Mobile Spa Elysyle Home Facial | Eternal Beauty – Pengurut Kecantikan Mobile Spa Elken Dengan 4 Teknologi Dalam 1 Alat

Perkhidmatan spa bergerak mobile spa Elysyle home facial Elken menggunakan alat pengurut kecantikan dan kesihatan yang berteknologi tinggi yang dikenali sebagai Eternal Beauty.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Mesin ajaib spa bergerak Eternal Beauty Elken mempunyai 4 teknologi dalam 1 alat dan telah memenangi anugerah di Asia Tenggara untuk meremajakan kulit anda yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

4 teknologi unggul dalam alat pengurut Eternal Beauty Elken ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan kulit yang baik, mengangkat payudara, menguraikan selulit, meningkatkan peredaran darah dan melegakan kesakitan otot serta tekanan.

Anda boleh menghilangkan masalah anda dalam 10 minit sahaja dalam sehari menggunakan teknologi Eternal Beauty Elken.

4 Teknologi Peralatan Mobile Spa Eternal Beauty Elken

1. Sinar Inframerah Jauh (FIR)

Sinar Inframerah Jauh (FIR) adalah gelombang elektromagnetik yang menembus ke dalam tisu di bawah kulit untuk meningkatkan keanjalan kulit, meringankan kesakitan, menggalakkan penumbuhan semula sel dan membantu mengawal pembentukkan bintik-bintik merah atau bengkak-bengkak kecil.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Fungsi Sinar Inframerah Jauh (FIR) Eternal Beauty Elken

  • Menggalakkan peredaran darah dan limfa
  • Menegang dan meningkatkan keanjalan kulit
  • Memperelokkan tona kulit dan memudarkan parut jerawat
  • Merangsangkan penyembuhan semulajadi
  • Melegakan otot-otot, mengurangkan tekanan dan kelesuan
  • Mengawal dan mencegah pembentukkan jerawat

2. Anion

Anion dikenali sebagai vitamin udara yang berperanan meneutralkan antioksidan yang terlepas untuk melambatkan tanda penuaan, menghidratkan kulit, mencerahkan wajah yang kusam dan tanda pigmentasi.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Fungsi Anion Eternal Beauty Elken

  • Meneutralkan radikal bebas
  • Meningkatkan pengoksidaan tisu
  • Menggalakkan pembaharuan sel epidermis
  • Menggalakkan metabolisma melanin
  • Mengurangkan kesan penuaan seperti garis halus, kedutan, jeragat, bintik-bintik hitam dan kekenduran kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menyerikan wajah yang kusam

3. Germanium

Germanium bertindak menembus ke dalam sel kulit mati untuk meneutralkan ketidakseimbangan ion pada kulit untuk mencegah penuaan pra-matang di samping memberikan tenaga pada kulit.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Fungsi Germanium Eternal Beauty Elken

  • Mencergaskan sel kulit muka
  • Meningkatkan penyerapan nutrient sel

4. Ultrabunyi / Getaran Sonik

Ultrabunyi membekalkan getaran untuk membersih kulit secara mendalam, mengurangkan kedutan dan kekenduran, menguraikan selulit serta memperbaiki tona otot.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Fungsi Ultrabunyi / Getaran Sonik Eternal Beauty Elken

  • Mengurangkan kedutan dan kekenduran
  • Menggalakkan metabolisma sel
  • Memecahkan lemak dari molekul besar ke molekul kecil

Eternal Beauty Elken adalah mesin mobile spa home facial yang digabungkan menjadi satu. Eternal Beauty Elken boleh digunakan setiap hari. Sehari cuma 10 minit sahaja.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Cara guna mesin pengurut mobile spa home facial Eternal Beauty Elken adalah lebih kurang sama seperti kita iron (seterika) baju. Bila gosok je baju terus licin kan? Haaa dengan EB ni kita boleh “iron” muka kita jadi seperti yang kita mahukan.

Teknologi dalam Eternal Beauty Elken ni sudah digunakan untuk merawat wajah orang Korea dan Jepun sejak dahulu lagi. Sebab tu kulit wanita Korea dan Jepun sangat mulus, gebu dan cantik.

Miliki Eternal Beauty Elken Untuk Merawat Wajah Anda Setiap Hari

Eternal Beauty Elken boleh merawat kulit wajah yang ada masalah kedut, jerawat, kusam, menggeleber, eye bag dan sebagainya hanya dalam masa 10 minit sahaja. So, if anda malas ke spa, no more alasan untuk tak nak jaga kulit lagikan. Seperti baby, kulit pun perlukan belaian manja. Dengan EB ni la kita dapat belai kulit kita.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

If anda nak runcingkan dagu, nak naikkan mana-mana part yang jatuh tu, tak perlu lagi nak suntik-suntik Botox atau Vitamin C yang menyakitkan. Guna saja mesin pengurut Eternal Beauty Elken di muka untuk bentukkan wajah anda. Sebab tu, sesetengah artis atau selebriti, wajah jadi runcing tanpa suntikan atau plastic surgery pun.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Selain mencantikkan kulit, secara tak langsung Eternal Beauty ni bagi ketenangan sebab dia ada getaran yang membuatkan kita lebih relax. Getaran ni adalah gelombang yang biasanya didapati dari alam semulajadi seperti di hutan, sungai dan laut. Kat sana tenang kan? So, guna Eternal Beauty Elken ni dah macam kita berikan kulit kita 1 percutian yang indah sebenarnya.

Tak perlu habiskan duit ke spa yang mahal-mahal, nak redah jem last-last tension. Dengan Eternal Beauty Elken, hanya duduk rumah depan TV pun boleh cantik dan rehatkan minda.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Eternal Beauty juga boleh digunakan untuk memecahkan lemak yang tidak di ingini pada lengan, perut dan punggung serta dapat menegangkan payudara. Cara EB bertindak adalah dengan memecahkan lemak dari molekul besar menjadi molekul kecil. Sebab itu bila urutan dilakukan pada bahagian kulit muka, akan menjadi runcing berbentuk V-shape.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Eternal Beauty atau EB adalah 100% selamat dan tiada kesan sampingan.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Saya boleh menunjukkan demo percuma cara penggunaan Eternal Beauty dan story lebih details regarding this SUPER POWER product. Nak try buat facial secara PERCUMA menggunakan Eternal Beauty Elken? Boleh sangat! Kita meet up, lepas tu saya boleh tolong facial wajah anda menggunakan Eternal Beauty.

Semuanya percuma sahaja. Tiada sebarang cas dikenakan. Anda akan boleh rasa sendiri perbezaan ketara pada wajah sebelum dan selepas buat facial menggunakan Eternal Beauty ni. Confirm tak menghampakan. Itu sudah pasti.

Saya boleh ke rumah atau pejabat anda untuk demo dan facial. Lokasi Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Hanya perlu WhatsApp saya 019-3351899 (Aina) untuk set appointment anda.

ELKEN HOME FACIAL MOBILE SPA ELYSYLE TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Peluang Bisnes Mobile Spa Elken - Perkhidmatan Spa Kecantikan Bergerak Di Buka!
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Mobile Spa Home Facial Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *