Elken Mobile Spa Elysyle Home Facial | Kenapa Anda Perlu Memilih Rawatan Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken?

Sebagai Beautician yang bertauliah, kak Aina akan:

  • Memberikan perkhidmatan home facial secara ekslusif kepada anda kerana kak Aina adalah Beautician Elysyle Spa yang terlatih dan mahir melakukan facial yang berkualiti kepada kulit anda.
  • Menggunakan produk skincare Elysyle Elken yang bermutu tinggi dari Jepun dan Eternal Beauty Machine dari Korea yang ekslusif hanya ada pada mobile spa Elken.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Seperti yang kita tahu orang-orang Jepun dan Korea sangat menitik berat kan tentang kecantikkan kulit mereka sebab itu kulit mereka kelihatan sangat bersih, cantik dan putih gebu.

  • Menjalankan mobile spa home facial menggunakan produk yang terjamin dan selamat di gunakan serta sesuai untuk kulit orang Asia.

Transform kulit wajah anda menjadi bersih, licin, cerah, glowing dan paling penting bentuk muka berubah jadi V-Shape. Produk skincare Elysyle UPII Elken yang digunakan dan Eternal Beauty Machine boleh memberi magic kepada kulit muka anda.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

  • Menawarkan pelbagai keistimewaan yang tidak terdapat pada mana-mana spa bergerak yang lain.

Apakah Produk Yang Di gunakan Oleh Mobile Spa Elken?

Perkhidmatan spa bergerak mobile spa home facial Elken menggunakan gabuangan set penjagaan wajah Skincare Extract Bunga Sakura dari Jepun iaitu UPll Elysyle dan mesin pengurut wajah Eternal Beauty Machine dari Korea yang sangat berkualiti tinggi. Produk Asia yang sangat sesuai untuk kita orang Asia.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Sijil-Sjil Jaminan Pengiktirafan Produk Berkualiti.

Sijil pengiktirafan skincare UP ll dari Jepun selepas kajian mendalam 12 tahun dalam anti-penuaan.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Sijil pengiktirafan Eternal Beauty Machine dari Republik crech, korea dan SIRIM.

Apakah KEISTIMEWAAN Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken?

Beautician Elken sangat pakar dalam memberi rawatan facial wajah yang terbaik yang boleh membuat anda merasa sangat tenang, kulit wajah menjadi lebih bersih dan segar.

Anda akan dapat menerima FULL FACIAL SERVICE dengan layanan istimewa bak permaisuri.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Rawatan facial wajah yang ditawarkan termasuk Deep Cleansing, Scrub, Complete layer skincare, Blackhead/Whitehead removal, Facial Treatment, Face masker, Face massage, Lifting V-Shape dan lain-lain lagi.

Anda akan menikmati Urutan kepala, bahu dan belakang SECARA PERCUMA selepas selesai facial.

Anda akan sangat berpuas hati dengan service yang ditawarkan, kerana anda akan dapat menikmati kelembutan dan kesegaran produk skincare UPll Elysyle yang berkualiti tinggi berasal dari JEPUN, kerana fungsi skincare UPll adalah :

  • Memberi nutrien pada kulit wajah anda.
  • Wajah anda awet muda.
  • Membaiki DNA kulit anda.
  • Sekatakan tona kulit anda.
  • Melicinkan dan mencerahkan kulit anda.
  • Mengurangkan kesan jerawat dan bintik-bintik hitam.
  • Memudarkan jeragat.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Anda juga akan dapat merasai bagaimana mesin pengurut kecantikan Eternal Beauty Machine yang berteknologi tinggi berasal dari Korea memberi Magic kepada muka anda selepas menggunkannya kerana fungsi EB machine adalah :

  • Menegangkan, menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan penuaan.
  • Menghilangkan kedut-kedut halus.
  • Menghilangkan lebam bawah mata.
  • Melicinkan dan mencerahkan kulit wajah.
  • Mengurangkan kesan jerawat dan bintik-bintik hitam.
  • Lifting membentuk muka V-Shape (muka menjadi runcing kerana pembakaran lemak berlaku)
  • Menaikkan tulang pipi dan seri muka.
  • Kulit yang kusam menjadi Glowing.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

SAYA SEDANG MENCARI BAKAL SPA OWNER BARU UNTUK MENYERTAI KAMI,

KAK AINA AKAN LATIH DAN BIMBING ANDA UNTUK MENJANA PENDAPATAN PALING MINIMUM RM500 DALAM MASA 1 HARI.

Permintaan servis mobile spa Elysyle home facial Elken sangat laku keras macam pisang goreng panas, dansentiasa mendapat permintaan yang tinggi jadi kak Aina memerlukan anda yang berminat untuk menyertai team mobile spa kak IAina.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Bisnes mobile Spa Elken Terbuka Kepada Anda yang:

  • Berminat dengan perniagaan facial spa tetapi tiada mempunyai modal yang besar.
  • Suka kecantikkan kursusnya bagi wanita atau sesiapa saja.
  • Minat untuk belajar dan kuasai ilmu kecantikkan.
  • Minat untuk menjana pendapatan paling minimum RM500 sehari dan 5-6 angka sebulan.

Kelebihan sebagai MOBILE SPA OWNER

  • Kelebihan mobile facial spa adalah MUDAH, hanya bawa BEG MOBILE SPA lenggang-lenggang ke rumah customer, tekan loceng, bagi salam, lepas tu gosok-gosok muka dapat duit, terus masuk poket.
  • Semua duit bisnes mobile spa anda adalah 100% milik anda.Tak perlu nak bayar sewa kedai, tak perlu pening kepala nak cari modal untuk Renovation dan Set Up barang kedai, tak perlu cari pekerja dan bayar gaji pekerja, tak perlu susah hati nak bayar bil air, aircond dan bil elektrik kedai.

Anda pergi rumah customer, anda buat servis home facial 1 jam, anda dapat RM98-RM450. Jika 4-6 servis mobile spa home facial sehari, bermaksud….RM400-RM500 CASH SEHARI.Ya!!Kerja 4-5 hari boleh dapat RM2,000-RM2,500! Masyukkkk!

  • Industri Spa Bergerak sedang “ON THE RISE” Lebih banyak permintaan mobile spa home facial berbanding servis lain.
  • DEMAND mobile spa home facial terlalu tinggi, sampai tak cukup tangan. Lebih 1.7 juta wanita yang duduk di KL dan Selangor sahaja. Siapa yang tak nak kulit lebih cantik, putih dan runcing.
  • Repeat customer setinggi 80% …Bayangkan setiap bulan anda lock 20 customer yang memang nak servis mobile spa home facial. Dari situ saja anda buat extra income RM1,800.Kalau 40 atau 60? 10x ganda lebih banyak dari apa yang BOSS anda bayar gaji sekarang!!

Bisnes mobile spa Elysyle home facial Elken ini mudah dibina, tak perlu modal yang besar, harga sangat mampu milik.

  • Semua kelengkapan mobile facial spa akan menjadi milik anda All-IN dalam satu harga.
  • Tiada risiko untuk bankrup kerana modal bisnes mobile spa Elysyle Elken sangat kecil .
  • Masa kerja yang Flexible, anda yang tentu kan bila appointment untuk anda buat servis home facial.

Dengan kemahiran yang anda miliki, ke mana saja anda pergi, anda mampu menjana wang. Tak kira lah balik kampung ke, time bercuti ke atau ke mana-mana saje……

Bisnes mobile spa home facial Elken sesuai untuk yang nak buat part time atau full time.

Untuk keterangan lanjut mengenai bisnes mobile spa, anda boleh berhubung terus dengan saya pada bila-bila masa untuk table talk. Saya boleh ke rumah atau pejabat anda juga untuk demo atau facial. Lokasi Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Hanya perlu WhatsApp saya 019-3351 899 (Aina) untuk set appointment anda.

 

ELKEN HOME FACIAL MOBILE SPA ELYSYLE TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Peluang Bisnes Mobile Spa Elken - Perkhidmatan Spa Kecantikan Bergerak Di Buka!
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Mobile Spa Home Facial Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *