Elken Mobile Spa Elysyle Home Facial | Apakah Rawatan Facial & Kenapa Rawatan Facial Sangat Penting Untuk Wajah Anda?

Facial adalah rawatan kulit muka yang dibuat oleh beautician Elken yang bertauliah.

Rawatan facial wajah bukan hanya untuk membersihkan muka, tapi untuk membuatkan wajah anda terasa segar, melancarkan peredaran darah, memberi seri pada wajah serta mampu memperlambatkan proses penuaan dan dapat memperbaiki penampilan diri.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Kenapa Rawatan Facial Sangat Penting Untuk Wajah Anda?

Anda mesti melakukan rawatan home facial untuk mendapatkan KULIT YANG TEGANG, BERSIH, LICIN, SENTIASA SIHAT dan PUTIH GEBU BEBAS DARIPADA JERAWAT dan JERAGAT.

Anda mesti melakukan rawatan facial untuk membersihkan wajah muka annda dan menanggalkan makeup yang mungkin penuh dengan bahan kimia dan debu.

Kulit muka ada setiap hari terdedah kepada asap kenderaan, asap rokok, asap dapur, radiasi sinar matahari, radikal bebas, kuman dan sebagainya, yang menyebabkan kulit muka anda lemah kerana kekurangan oxygen natural.Muka anda mula nampak kusam, mula timbul jerawat atau blackhead dan muka mula nampak berkedut walaupun awal 30an.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Rawatan mobile spa home facial boleh mengeluarjan segala kotoran yang menyumbat pori-pori sehingga wajah anda boleh bernafas semula.

Rawatan home facial penting untuk mengurangkan kedut-kedut penuaan pada kulit muka anda .Kulit wajah anda sentiasa berubah selari dengan perubahan usia, hormon, cuaca, persekitaran dan faktor pemakanan anda .

Jika anda rasa kulit muka anda perfect tiada masalah dan tak perlu buat facial, anda SILAP! Mencegah lebih baik dari mengubati dan rawatan home facial boleh membantu mencegah wajah anda kelihatan tua sebelum waktu.

Rawatan wajah home facial sangat penting untuk melembabkan kulit muka anda yang kering. Seharian bekerja dalam ofis berhawa dingin boleh mengeringkan kulit muka dan menjadikan kulit anda cepat berkedut sebelum waktu serta jeragat mudah untuk bertapak di muka anda kerana kaum kerabat jeragat ni memang sangat suka untuk membiak dengan cepat atas kulit yang kering.

Rawatan mobile spa home facial juga penting untuk mengurangkan stress.Siapa pun anda dan apa pun perkerjaan anda, anda pasti akan merasa stress.

Perasaan stress pun boleh menyebabkan masalah kulit, sebab itu rawatab facial penting untuk membiarkan diri anda relax dan ketika anda relax, kekotoran wajah menjadi sangat mudah untuk di keluarkan.

Rawatan facial kulit muka juga bagus dibuat sebelum memakai makeup kerana setelah facial, makeup anda akan jauh lebih HALUS dan CANTIK.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Rawatan mobile spa home facial Elken juga bagus untuk membantu PEREDARAN DARAH kerana semasa facial wajah anda akan di lakukan urutan untuk mengaktifkan otot-otot muka agar menjadi lebih glowing.

Rawatan facial juga sangat penting kepada bakal pengantin yang akan menjadi raja sehari kerana facial dapat menaikkan seri wajah anda, menjadikan ianya flawless dan glowing cantik bagaikan puteri.

Rawatan wajah home facial juga penting untuk dapatkan kembali keyakinan diri anda kerana bila anda rasa muka segar, bersih, glowing dan kulit muka licin anda akan rasa makin berkeyakinan.

Rawatan facial perlu dibuat secara berterusan untuk mendapat “result” yang baik yang boleh memberi satu kepuasan pada diri anda sendiri.

Anda perlu buat facial wajah sekurang-kurangnya SEBULAN SEKALI bagi muka yang TIADA MASALAH, DUA MINGGU SEKALI bagi muka yang KURANG BERMASALAH dan SEMINGGU SEKALI bagi kulit muka yang bermasalah. Percayalah wajah anda akan sentiasa Glowing dan Cantik jika BERTERUSAN melakukan facial.

ELKEN HOME FACIAL MOBILE SPA ELYSYLE TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Peluang Bisnes Mobile Spa Elken - Perkhidmatan Spa Kecantikan Bergerak Di Buka!
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Mobile Spa Home Facial Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *