Elken Mobile Spa Elysyle Home Facial | Peluang Bisnes Mobile Spa Home Facial Elken – Ketahui Cara Buat Bisnes Mobile Spa Elysyle & Jana Pendapatan Minimun RM300 Sehari

BISNES MOBILE SPA HOME FACIAL ELKEN

SAYA MENCARI BAKAL OWNER SPA BARU UNTUK MENYERTAI SAYA, SAYA AKAN LATIH DAN BIMBING UNTUK MENJANA PENDAPATAN PALING MINIMUM RM300 DALAM MASA 1 HARI.

Terbuka Kepada Sesiapa Sahaja!

  • Pertama : Mereka yang berminat dengan perniagaan facial spa tetapi tidak mempunyai modal
  • Kedua : Mereka yang suka kecantikkan kursusnya bagi wanita mahupun lelaki
  • Ketiga : Mereka yang minat untuk belajar dan kuasai ilmu kecantikkan
  • Keempat : Mereka yang berminat untuk menjana pendapatan paling minimum RM300 sehari atau 5-6 angka sebulan.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Kelebihan Bisnes Mobile Spa Home Facial Elken kepada anda sebagai Owner Spa?

Pertama : Kelebihan Elken mobile spa Elysyle home facial adalah MUDAH, hanya perlu bawa beg facial lengang-lengang ke rumah customer, tekan loceng, bagi salam, lepas tue gosok-gosok muka dapat duit, terus masuk poket… semua duit bisnes spa anda adalah 100% milik anda.

Tak perlu nak bayar sewa kedai, tak perlu pening kepala nak cari modal untuk renovation dan set up barang kedai, tak perlu cari pekerja dan bayar gaji pekerja, tak perlu susah hati nak bayar bil air, air cond and bill elektrik kedai.

Kedua : Anda pergi rumah customer, anda buat servis home facial 1 jam, anda akan dapat RM99 – RM450… 3 – 6 servis home facial satu hari. Bermaksud… RM300 – RM500 CASH SEHARI. Ya!! Kerja 4-5 hari boleh dapat RM1000 – RM2000.

Ketiga : Industri Mobile Spa Home Facial bergerak sedang “ON THE RISE” dan lebih banyak permintaan servis facial berbanding servis lain.

Keempat : DEMAND terlalu tinggi, sampai tak cukup tangan. Lebih 1.7 juta wanita duduk KL dan Selangor sahaja. Siapa yang tak nak kulit lebih cantik, cerah dan runcing.

Kelima : Repeat customer setinggi 80%… Bayangkan setiap bulan anda lock 20 orang customer yang memang nak servis facial. Disitu sahaja anda boleh buat extra income RM1800. Kalau 40 atau 60?…… 10x kali ganda lebih banyak dari apa yang BOSS anda bayar gaji sekarang!!

Kelapan : Tiada risiko untuk bankrap kerana modalnya sangat kecil.

Kesembilan : Masa kerja yang flexible, anda boleh tentukan bila appointment untuk anda buat servis facial.

Dengan kemahiran yang anda miliki, ke mana sahaja anda pergi, anda mampu menjana wang. Tak kira la balik kampung ke, time bercuti ke atau ke mana-mana saje..

Kesebelas : Sesuai untuk yang nak buat part time atau full time.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

APAKAH KEISTIMEWAAN BILA ANDA JOIN SAYA DALAM BISNES MOBILE FACIAL SPA?

  1. Kursus Mobile Spa yang sangat praktikal, simple, happening dan harga mampu milik untuk menjalankan perniagaan mobile spa ini.
  2. Of course, pendapatan mobile spa home facial yang gempak dan sangat lumayan.
  3. Support dari group yang berterusan.
  4. Di ajar bagaimana nak mulakan bisnes servis mobile spa home facial walaupun anda ZERO KNOWLEDGE tentang Beauty.
  5. Di ajar cara penjagaan kulit muka wanita untuk sentiasa nampak segar, muda dan menawan. DEMO PRAKTIKAL bagaimana servis home facial Elysyle ini dibuat di depan anda secara LIVE, step by step!
  6. Apa yang paling best sekali anda akan dapat Sijil Pengiktirafan sebagai “CERTIFIED BEAUTIFICIAN” untuk bisnes mobile spa.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Untuk keterangan lanjut mengenai bisnes mobile spa Elysyle home facial Elken , anda boleh berhubung terus dengan saya pada bila-bila masa untuk table talk. Saya boleh ke rumah atau pejabat anda juga untuk demo atau facial. Lokasi Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya. Hanya perlu WhatsApp saya 019-335 1899 (Aina) untuk set appointment anda.

ELKEN HOME FACIAL MOBILE SPA ELYSYLE TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Peluang Bisnes Mobile Spa Elken - Perkhidmatan Spa Kecantikan Bergerak Di Buka!
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Mobile Spa Home Facial Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *