Elken Mobile Spa Elysyle Home Facial | Perkhidmatan Mobile Spa Home Facial Bergerak Ke Rumah Atau Pejabat Anda!

Anda suka buat rawatan facial wajah di kedai spa kecantikan? Tapi anda tak suka membuang masa 2-3 jam keluar rumah semata-mata untuk ke spa kecantikan? Anda terikat denga kerja, letih dan jika ke spa melibatkan pula kos minyak kereta, tol dan parking?

Anda teringin buat rawatan spa di kedai spa? Tapi anda takut dikenakan caj rawatan spa yang mahal tak masuk akal? Anda ada anak kecil tapi tiada siapa nak tengok jika anda ke spa?

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Masa anda memang sangat berharga. Wang anda juga tidak patut dibazirkan untuk rawatan spa kecantikan yang mahal. Jangan risau!

Samada anda seorang wanita bekerjaya atau surirumah yang sibuk, atau anda tidak mempunyai peruntukan yang banyak untuk rawatan spa kecantikan — kini anda boleh menikmati rawatan facial bertaraf kedai spa kecantikan di rumah atau pejabat anda, dengan harga yang berpatutan.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Home Facial Elken

Anda hanya perlu meluangkan beberapa minit untuk menetapkan temujanji dengan mobile spa Kak Aina, dan kemudian tunggu sahaja di rumah atau pejabat. Khidmat rawatan facial yang terbaik umpama rawatan spa wajah di kedai spa kecantikan akan diberikan kepada anda tanpa anda keluar dari rumah.

Menggunakan perkhidmatan spa bergerak mobile spa home facial Elken akan menjimatkan masa dan wang serta memudahkan urusan harian keluarga anda. Lebih mudah, selesa dan lebih banyak penjimatan.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Dengan servis mobile spa home facial Elken, amda jimat wang, jimat masa dan jimat tenaga.

Sekarang nak dapatkan rawatan spa sungguh mudah! Hanya guna handphone anda untuk panggil mobile spa beautician yang akan datang terus ke rumah atau pejabat anda!

Apa Beza Home Spa Dengan Mobile Spa?

Anda keliru apakah home spa dan mobile spa. Adakah ianya sama? Sudah tentu tidak.

Home Spa adalah perkhidmatan rawatan spa kecantikan yang dibuat di rumah beautician. Bukan di rumah anda. Tapi anda kena pergi ke rumah beautician itu sendiri.

Konsep home spa ialah:

 • Anda set temujanji untuk datang ke rumah beautician bagi mendapatkan rawatan spa wajah
 • Anda sendiri yang kena datang ke premis home spa / rumah beautician
 • Anda tak perlu sediakan bilik atau ruangan rawatan kerana beautician itu sendiri yang akan sediakan semua kelengkapan untuk rawatan di rumahnya sendiri.
 • Barangan dan peralatan kecantikkan telah di sediakan di rumah beautician itu sendiri
 • Barangan dan produk yang di gunakan biasanya adalah sama dengan mobile spa

Mobile spa ialah spa bergerak dimana rawatan spa akan dibuat di rumah anda. Beautician mobile spa akan pergi terus ke rumah anda atau mana-mana tempat pilihan anda seperti pejabat dan hotel.

Perkhidmatan Spa Bergerak Mobile Spa Elysyle Home Facial Elken Malaysia Bisnes Mobile Spa Kecantikan Elken Perkhidmatan Spa Ke Rumah Kuala Lumpur

Jika anda ada masalah tak cukup masa, tak boleh tinggalkan anak, tak punya kenderaan, tak mahu mengadap traffic jam, tak mahu susah-susah nak cari parking dan paling best anda mahukan rawatan spa yang murah dan berpatutan — perkhidmatan mobile spa Elken adalah terbaik untuk anda.

Konsep mobile spa ialah:

 • Anda hanya perlu duduk sahaja di rumah selepas menetapkan temujanji
 • Anda perlu sediakan tempat samada di bilik atau di ruangan yang anda selesa
 • Beautician akan pergi ke rumah/pejabat anda
 • Beautician akan bawa barangan atau peralatan kecantikkan terus ke tempat anda
 • Barangan dan peralatan kecantikkan yang beautician mobile spa Elken gunakan adalah produk yang bermutu tinggi kerana ianya berasal dari 2 negara yang berteknologi tinggi.
 • Skincare yang di gunakan adalah sangat sesuai untuk orang Asia

So, jika anda mengimpikan rawatan spa kecantikan mewah bertaraf VVIP dengan selesa di rumah anda, gunakan saja perkhidmatan mobile spa Elysyle home facial Elken. Harga rawatan mobile spa sangat murah dan berbaloi berbanding dengan rawatan spa di pusat spa di luar sana.

ELKEN HOME FACIAL MOBILE SPA ELYSYLE TERBAIK DI KUALA LUMPUR
Peluang Bisnes Mobile Spa Elken - Perkhidmatan Spa Kecantikan Bergerak Di Buka!
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Mobile Spa Home Facial Elken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *